Noul  VU + Duo 4K SE este cel mai nou receptor Linux de la VU + și este perfect potrivit pentru recepția programelor de televiziune de înaltă rezoluție 4K / UHD. Cu receiverul  VU + Duo 4K SE obțineți un produs de divertisment total, producătorul avand o experiență de mulți ani în ceea ce privește recepția TV. Receiverul VU + Duo 4K SE este de asemenea un receptor destinat viitorului, care beneficiază de hardware deosebit de puternic, o gamă extrem de largă de funcții și numeroase opțiuni de conectare.
FBC - Captură de bandă completă
Tehnologia FBC adaugă mai multe posibilități prin captarea mai multor transpondere. Deci, cele 2 tunere FBC pot trage până la 8 transpondere, cu condiția să fie în aceeași bandă de frecvență / polarizare.
Vizionați un canal din banda 1 pe tunerul 1si puteți cu același tunersă trageți trei transpondere suplimentare în acea bandă în același timp.
Prin utilizarea tehnologiei Unicable / SatCR, fiecare tuner primește 4 frecvențe Unicable / SatCR. LNB-ul Unicable este alegerea perfecta dacă doriți să profitați din plin de tehnologia FBC.
Hardware
Sub "capota" noului receptor VU+ DUO 4K SE gasim un procesor ARM QuadCore pe 64 de biți (4x1.5 MHz), memorie flash eMMC de 4 GB și 3 GB de memorie RAM, ce ofera o putere suficientă, rezoluție 4K / UHD
Operare intuitivă și ușor de utilizat datorită sistemului de operare Chromium
Sistemul de operare Chromium OS este intuitiv și ușor de utilizat. Sistemul fi extins și ajustat prin aplicații și plug-in-uri gratuite. Cu funcțiile de divertisment ale receptorului puteți schimba aspectul interfețelor utilizatorilor și al meniurilor multilingve , browserul WebKit gratuit compatibil cu aplicațiile pentru iOS și Android.
Calitatea imaginii, conectare, informatii
VU + Duo 4K SE suportă HbbTV, transcodarea HD dual și decriptarea simultană a 2 module CI. Receiverul ofera o listă nelimitată de canale pentru programele dvs. TV și radio, un EPG (ghid electronic de programe), suport pentru lista de buchete și posibilitatea de a căuta automat sau manual canale. Functia DiSEqC 1.0 / 1.1 / 1.2, compatibil cu USALS este de aseamenea suportata.
Cu VU + Duo 4K SE, veți obține un receptor care, datorită numeroaselor sale opțiuni de conectare, poate fi ușor integrat în configuratia dvs. de distractie. Va puteti conecta, fie prin conexiunea Gigabit Lan, fie prin interfața integrată dual-band WiFi cu rețeaua dvs. sau la Internet, prin interfața Bluetooth puteți asocia receptorul cu sistenele de sunet, telefonul, tastaturile sau chiar telecomenzile (cum ar fi Vu + telecomanda Bluetooth).
De remarcat, de asemenea, cele două sloturi DVB CI utilizate simultan de VU + Duo 4K SE și de cititorul de carduri inteligente Xcrypt. Cu rackul mobil plug & play aveți întotdeauna opțiunea de a schimba hard disk-ul sau de a instala unul. Pe partea din spate a VU + Duo 4K SE sunt două porturi USB 3.0 și un alt port USB (2.0) pe lateral. Alte interfețe sunt interfața RS232 și o intrare si o ieșire HDMI 2.0, precum și o ieșire S / PDIF.
Pentru a vă proteja lățimea de bandă, în ciuda proceselor intensive și a volumului mare de date care sunt tipice pentru redarea conținutului 4K, VU + Duo 4K SE codifică întregul conținut video prin intermediul HEVC / H.265 și conținutul audio prin MPEG-1 și MPEG- 2 straturi I și II, MP3.
Calitatea imaginii este excelentă pe Vu + Duo 4K SE datorita procesoarelor ARM care sunt mai performante față de procesoarele cu Mips atunci când vine vorba de calitatea imaginii. Diferența este mai vizibilă pe canalele SD. Channel zapping este foarte rapid datorită tunerului FBC

Vu+ Duo 4K SE va reda imagini TV la diferite rezoluții, deci nu este nevoie să aveți un televizor Ultra HD pentru a utiliza acest receptor, vizionând de fapt canale 4K UHD pe un televizor de 1080p, te face să te întrebi dacă ai nevoie chiar de un televizor de 4K pentru ca imaginea este luminoasă și clară, chiar și atunci când este micșorată. Cu toate acestea, dacă aveți un televizor de 4K, atunci puteți seta la Vu+ Duo 4K SE ieșirea video la 2160p și acest lucru va pune in functiune functia upscaling, în mod evident calitatea conținutul SD fiind imbunatatita.
Calitatea imaginii este excelentă pe Vu + Duo 4K SE datoritaprocesoarelor ARM care sunt mai performante față de procesoarele cu Mips atunci când vine vorba de calitatea imaginii. Diferența este mai vizibilă pe canalele SD.
Channel zapping este foarte rapid datorită tunerului FBC Vu+ Duo 4K SE va reda imagini TV la diferite rezoluții, deci nu este nevoie să aveți un televizor Ultra HD pentru a utiliza acest receptor, vizionând de fapt canale 4K UHD pe un televizor de 1080p, te face să te întrebi dacă ai nevoie chiar de un televizor de 4K pentru ca imaginea este luminoasă și clară, chiar și atunci când este micșorată. Cu toate acestea, dacă aveți un televizor de 4K, atunci puteți seta la Vu+ Duo 4K SE ieșirea video la 2160p și acest lucru va pune in functiune functia upscaling, în mod evident calitatea conținutul SD fiind imbunatatita.

Pe partea din față observați afișajul LCD,  este de 3,5 ". Puteți urmări în direct in acest display cu ajutorul opțiunii MiniTV.
Mini TV poate afișa numele canalului, numele programului, timpul de începere / sfârșit, bara de progres și, ora curentă. De asemenea, poate fi configurat să afișeze un Picon-ul canalului.
Vu + Duo 4K SE este stabil, rapid și foarte capabil. Suportul pentru canalele de televiziune Ultra HD, viteza generală, calitatea imaginii și tehnologia FBC oferă un stimulent tentant pentru upgrade dacă dețineți un receptor vechi Vu +.

Technical specification

 • Tuner version 1x Dual FBC-S/S2 /S2X tuner
 • 3GB DDR4 memory
 • 4GB Flash
 • 1x Card reader
 • 2x CI slot
 • Color display
 • Possibility to install 2.5 “SATA – HDD (Detachable)
 • 2x USB 3.0 and 1x USB 2.0
 • Ethernet Gigabit 

        Garantie: 24 luni

Link către producător: AICI

Link către software: AICI

Alte software: AICI

Vu+ Duo 4K SE FBC-S2X

 • Cod produs: Vu+ Duo 4K SE FBC-S2X
 • Disponibilitate: Lipsa Stoc
 • 1.950,00Lei

 • Fără TVA: 1.638,66Lei

ELSTAR SRL - Magazin Online

Program de functionare magazin:  Luni - Vineri: 9 - 17  /  Sambata - Duminica: INCHIS  

Telefon:  +4 0259 434 529  +4 0371 416 221/  E-mail : elstar@elstar.ro    /  Service:  +4 0723 034 378   /   E-mail: service@elstar.ro