Termeni și Condiții


Utilizarea acestui site implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele Termeni și Condiții de Utilizare, vă rugăm să nu continuați accesarea site-ului.


ELSTAR 

este S.C. ELSTAR  S.R.L., societate comerciala cu sediul în Oradea, str. V. Alecsandri nr 21/7, județul Bihor , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J05/1071/1992, CUI/CIF nr. RO 76009, denumita in continuare ELSTAR.


Informatii

Site-ul oferă utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la produsele oferite de ELSTAR, cu privire la modalitatea de comanda a acestora precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor. 

Pentru a accesa acest site nu este nevoie să ne furnizați niciun fel de date cu caracter personal. 

În măsura în care doriți să comandati produsele oferite de ELSTAR, vă putem solicita  informații de identificare pentru a putea livra produsele comandate și a putea emite facturile fiscale necesare.


Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Preturile afisate pe site sunt  exprimate in Lei RON.  TVA -ul de 19% este inclus in pret. La finalizarea comenzii preturile sunt afisate in mod distinct.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsul comandat. 


Politica de anulare a comenzilor

Elstar poate anula orice comanda plasata de dumneavoastra, cu notificarea concomitenta sau ulterioara, fara ca o astfel de anulare sa atraga raspunderea sau obligatia noastra la suportarea oricaror prejudicii, in urmatoarele cazuri:

• neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului dumneavoastra;

• invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de Elstar;

• datele furnizate de catre dumneavoastra sunt incomplete sau incorecte;

• Elstar considera, in baza unor motive obiective, că prin plasarea comenzii urmariti un scop ilicit sau generator de prejudicii pentru societate sau asociatii sai;

• oricare dintre Termenii şi condiţiile sau Politicile afisate pe Site nu au fost respectate de catre dumneavoastra.

Conform legislației în vigoare, pentru acele comenzi pentru care se va accepta plata cu cardul bancar, Elstar nu va solicita plati suplimentare.

In cazul platilor online, Elstar nu este raspunzatoare pentru niciun alt cost suportat de cumparator in plus față de pretul produsului achizitionat incluzand comisioane de transfer bancar ori de conversie valutara.

In vederea anularii unei comenzi, cumparatorul va trimite o solicitare de anulare comanda catre adresa de email elstar@elstar.ro


Politica de solutionare a litigiilor

In cazul unor eventuale dispute se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, prin transmiterea unei notificari scrise la adresa de email de contact, părțile analizând de comun acord cauzele și căutând soluții pentru rezolvare.

In situatia in care rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, litigiul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Totodata, consumatorul are dreptul sa utilizeze platforma online a Comisiei Europene pentru solutionarea disputei, accesibila la: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 


Drepturi de autor

ELSTAR deține drepturile legale privind conținutul site-ului. Acestea sunt protejate prin legislația drepturilor de autor în vigoare.