Livrare și Plată

Program de functionare magazin:
Luni - Vineri: 9 - 17
Sambata - Duminica: INCHIS

Cum comand online?

Folosind meniul din stanga, navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin click pe "Adauga in Cos". Prin click pe denumirea produsului sau pe imaginea alaturata puteti afla informatii detailate despre produsul respectiv, in aceasta fereastra comanda se poate face prin apasarea butonului "comanda", unde puteti specifica si cantitatea produsului comandat.


Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Prima Pagina" sau selectand o alta categorie de produse din meniul din stanga.
Cosul de cumparaturi se poate accesa oricand selectand "Cosul Meu" din meniul principal din partea superioara a paginii.
ATENTIE! Daca faceti modificari in "Cosul de cumparaturi", pentru validare trebuie apasat butonul "Modifica".


Cum cumpar?

Cand ati terminat de selectat produsele si cantitatile, dati click pe link-ul "Comanda" din Cosul de cumparaturi. 

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa alegeti un nume de Utilizator si o Parola, completati numele dumneavoastra, adresa dumneavoastra si datele de contact din formular, sau datele firmei (daca doriti ca factura sa fie emisa pe numele firmei) si sa apasati butonul de "Register".

b. Daca sunteti deja client, introduceti Utilizator-ul si parola si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. 

Se poate preciza si o alta adresa de livrare - daca e diferita de adresa de inregistrare selectand link-ul "Adauga o noua adresa pt expediere ".

Apasand butonul "Finalizare Comanda" sunteti rugati sa completati datele despre "Informatii Plata si Transport" - Nume si Prenume (sau denumire firma), Metoda de Transport (Posta, Prioripost sau Curier), Cod personal(CNP) si Data expirarii buletin (C.I.).
In final apasat inca o data butonul "Finalizare Comanda".

Un mail de confirmare va fi trimis pe adresa de e-mail specificat la datele de contact. 
Daca aveti intrebari sau sugestii in legatura cu comanda dumneavoastra va rugam se ne trimiteti un e-mail pe elstar@elstar.ro specificand si numarul comenzii.
Orice comanda trimisa catre noi va fi inregistrata si coletul va fi trimis in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea dumneavoastra telefonica.


Modalitatea de plata

Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
- plata in numerar la livrare. La livrarile prin posta sau curier acesta va emite o chitanta pe loc pentru suma platita. Aceasta chitanta va reprezenta dovada platii numerar valabila atat pentru clienti persoane fizice cat si juridice; S.C. Elstar SRL nu va mai emite ulterior vreo chitanta.
- plata in avans prin transfer bancar, mandat postal (livrarea in aceste cazuri se va face dupa confirmarea intrarii sumei respective in contul nostru).


Despre livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele sunt expediate catre destinatar inca in ziua comenzii daca:
- ati finalizat comanda pana la ora 11:30 - in cazul expeditiilor prin Posta Romana sau Prioripost;
- ati finalizat comanda pana la ora 15:30 - in cazul expeditiilor prin Curier;

Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara, functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. 
Orice comanda trimisa catre noi va fi inregistrata si coletul va fi trimis dupa confirmarea dumneavoastra telefonica.


Calculul transportului

a. prin Posta Romana: 
Folosim calculatorul tarife de pe site-ul postei romane:
https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html#15-Colet%20po%C8%99tal%20intern%20cu%20ramburs

Expl: in cazul unui colet de 3Kg si valoare totala de 150 Ron transportul 13,87.
Nota: la suma finala se face rotunjire, ca urmare 13,87 va fi rotunjit la 14 Lei.
Concluzie, la ridicarea coletului din exemplu va trebui achitat suma de 164 Lei.

b. prin Prioripost
Folosim calculatorul tarife de pe site-ul postei romane:
https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html#17-Prioripost%20intern

Expl: in cazul unui colet de 3Kg si valoare totala de 150 Ron transportul 20,67.
Nota: la suma finala se face rotunjire, ca urmare 20,67 va fi rotunjit la 21 Lei.
Concluzie, la ridicarea coletului din exemplu va trebui achitat suma de 171 Lei.

c. prin Fan Courier http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf, sau

Transilvania Post http://www.transilvaniapost.ro/pagini/acoperire.html

Kg + 21 Lei (intre 1 - 5 Kg)
Kg + 22 Lei (intre 5 - 10 Kg)
Kg + 23 Lei (intre 10 - 15 Kg)
Kg + 24 Lei (intre 15 - 20 Kg)
Kg + 25 Lei (intre 20 - 25 Kg)
s.a.m.d.

Expl: Cheltuielile de transport al unui colet de 5 Kg va costa 26 Lei.

Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie Fan Courier (vezi lista cu sedii Fan Courier http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf) , taxa suplimentara de transport este de 1 Leu la fiecare Km suplimentar.

GLS - General Logistics Systems - livreaza oriunde fara km suplimentari.
http://online.gls-romania.ro/index.php

1. colet
Fara ramburs
Cu ramburs
0,1-2 kg
15
21
2,1-10 kg
18
25
10,1-20 kg
23
29
20,1-30 kg
27
33
30,1-40 kg
32
38

2. colete
Fara rambursCu ramburs
0,1-2 kg14
20
2,1-10 kg17
23
10,1-20 kg20
26
20,1-30 kg25
31
30,1-40 kg30
36

Daca rambursul este intre 1000-2000    + 2 Ron
                                       2000.1-5000 + 7 Ron

Confidentialitatea datelor

S.C. Elstar SRL duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. S.C. Elstar SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).
S.C. Elstar SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 


Termen de garantie

Pentru produsele in a caror descriere nu este specificata perioada de garantie, aceasta se acorda astfel pe o perioada de 24 LUNI de la data emiterii facturii (exceptie fac cabluri, mufe, splitere sau comutatori care se considera consumabile).

Returnarea produselor

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014,doar daca se afla in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.


Contact: 0259 434 529 / 0371 416 221