Ideal pentru receptorul tău satelit, în situația în care ești mobil, acest televizor portabil consumă doar 11w.
Mufă de alimentare la brichetă este inclusă gratuit iar cablul are 2 m lungime, suficient pentru camion sau în rulotă. 
Rezoluție HDR, Format 16:9, Tehnologie: ELED rezistent la vibrații
Diagonală: 40 cm
• contrast dinamic 1.000.000:1
• luminozitate 500 cd/m2, lumină foarte puternică chiar și ziua.
• conectivitate: VGA, TV analog - RF, 1 AV, Audio in, Audio out, HDIN, USB
Televizorul are player Multimedia în meniul propriu pentru redare filme, poze, muzică de pe dispozitivele USB STICKUSB Hard Disk direct pe televizor dar atenție la codecuri, nu vor merge filmele de anul acesta.Tehnologie ELED rezistent la vibrații, EDGE LED sau SIDE LED
Alte tehnologii, chiar mai moderne sunt doar încercări ieftine și mult mai fragile.
Tehnologia ELED este folosită la Laptop-uri și tablete pentru o experiență mai plăcută, ecranele fiind mult mai subțiri și cu un consum de 3 ori mai mic. Astfel, ledurile necesare iluminării ecranului, fiind de 3-5 ori mai puține sunt legate în paralel, ecranul funcționând chiar și cu multe dintre ele arse. Luminile ELED sunt prezente în barete compacte capsulate, în carcase metalice, bine izolate și rezistă la șocuri extreme, exact ca o tabletă sau un telefon. 

Ecranele DLED NU, odată chiar și cu un singur led ars, matricea nu mai functionează, fac ecranul negru și implicit revenirea produsului in service, cei ce au service... Și sunt și mai groase, cel puțin 8 cm, sunt făcute să stea fixe și chiar cu alimetare de 12v sau cu un invertor nu le veți face niciodată portabile.


Acest televizor pentru camion este practic, rezistent la șocuri mecanice îndelungate, este slim și poate fi luat în avion în bagajul de mână, tehnologia este simplă și modernă, capabilă să reziste la mari variații de tensiune.
Modelul de televizor cu alimentare la 12v poate funcționa de la 9 la 30v, daca folositi PROCESOR alimentare camion 12/24v brichetă auto, lungime 2m, 2 capete DC 2,5 (149RON/buc cu tva inclus).

Vezi poza aici


având procesor de tensiune care și ridică și coboară tensiunea  făcându-l prefect pentru baterii slabe la rulote, caravane cu panouri solare, unde bateriile scad sub 12v, televizorul nostru se va stinge abia la 8.5v.
Tensiunile mari din camion nu mai sunt o problemă, acum poți porni și opri motorul de câte ori dorești. 
Consumul este un mare avantaj, poate funcționa pe o baterie de telefon ore în șir. 
Construim produse inovatoare printr-o relație strânsă cu clienții noștri, avem la îndemână cei mai mari producători de componente din lume. 
Facem televizoare pentru cei ce nici nu-și imaginau că pot avea! 


 


Televizor auto 12V cc HD portabil 40cm Camion Tir Rulota Camping

  • Cod produs: Televizor auto 12V cc HD portabil 40cm Camion Tir Rulota Camping
  • Disponibilitate: Stoc Furnizor
  • 490,00Lei

  • Fără TVA: 411,76Lei

ELSTAR SRL - Magazin Online

Program de functionare magazin:  Luni - Vineri: 9 - 17  /  Sambata - Duminica: INCHIS  

Telefon:  +4 0259 434 529  +4 0371 416 221/  E-mail : elstar@elstar.ro    /  Service:  +4 0723 034 378   /   E-mail: service@elstar.ro